ko smo mi

Više od 15+ godina pružamo IT rješenja

Pretvaramo ideje u stvarnost. Imamo godine iskustva, istraživanja, napornog rada i mnogih uspješnih projekata iza nas.

Naše usluge

BitLab d.o.o. je IT firma koju čini spoj iskusnih i mladih stručnjaka iz više područja digitalnog poslovanja. Poslujemo s klijentima na nacionalnom i međunarodnom nivou, a do sada smo završili brojne projekte kao potvrdu naše izvrsnosti. Naš WEB tim specijalizovan je za izradu web stranica, web trgovina, web servisa i aplikacija po zahtjevu, njihov smještaj na brze i pouzdane web servere (hosting), registraciju domena, SSL sertifikate, SEO optimizaciju i digitalni marketing.

ZAŠTO IZABRATI NAS

Mi smo stručnjaci za IT rješenja

Mi u BitLabu ne kreiramo samo aplikacije. Mi kreiramo aplikacije o kojima se priča i koje se koriste. Mi jedemo, spavamo i dišemo mobilno. To smo mi!

Od potpuno razrađenih koncepata do parčića sa jednom rečenicom, tu je naš tim za analizu i razvoj. Detaljnu pažnju posvećujemo svakom projektu koji ulazi kroz vrata BitLaba. Želimo da budemo sigurni zašto vaša ideja ima smisla, koje su njene prednosti i zašto bi mogla biti uspješna. Želimo vidjeti zašto bi bilo kome bilo stalo do nje. Naši stručni stratezi će ispitati sve pretpostavke i poslovne planove kako bi imali kvalitetno analiziranu i razrađenu ideju.

Od potpuno razrađenih koncepata do parčića sa jednom rečenicom, tu je naš tim za analizu i razvoj. Detaljnu pažnju posvećujemo svakom projektu koji ulazi kroz vrata BitLaba. Želimo da budemo sigurni zašto vaša ideja ima smisla, koje su njene prednosti i zašto bi mogla biti uspješna. Želimo vidjeti zašto bi bilo kome bilo stalo do nje. Naši stručni stratezi će ispitati sve pretpostavke i poslovne planove kako bi imali kvalitetno analiziranu i razrađenu ideju. Radeći ruku pod ruku sa Vama - našim klijentima, uzimamo vaš početni koncept i povezujemo ga sa svim što naš iskusni tim zna o mobilnim aplikacijama i njihovom uticaju na poslovanje, o tome šta prolazi a šta ne prolazi. Mi pretvaramo ideje u stvarne proizvode.

Naš tim stručnjaka za web razvoj i digitalnu strategiju koristi najsavremenije tehnologije i najbolje dostupne prakse za razvoj prilagođenih web aplikacija koje povećavaju interes korisnika.

Kontinuirano pratimo razvoj novih tehnologija i implementiramo ih u softvere koje razvijamo kako bismo vam omogućili konkurentnost na tržištu kroz korištenje tehnoloških rješenja. Fokusirani smo na kreiranje korisničkog iskustva, isporuku kvalitetnog softvera te individualan pristup svakom pojedinom projektu Prilikom razvoja softvera u saradnji s vama definišemo koncept i ciljeve, a nakon toga se posvećujemo dizajnu i programiranju.

UTISCI KLIJENATA

Više od 500+ zadovoljnih klijenata naših usluga

IMATE NOVI PROJEKAT NA UMU?

Razgovarajmo o IT rješenjima