THE OWN TEAM MODEL

Ako želite proširiti svoj tim sa iskusnim i kvalificiranim programerima softvera ili IT osobljem na duži rok i time uštedjeti vrijeme i novac? Izgradnjom vlastitog tima s BitLabom nudimo vam provjereno rješenje za približavanje, koje vam omogućava da povećate razvojne kapacitete na isplativoj i održivoj osnovi.

Regrutujemo željene programere u bliskoj saradnji s vama.

Ovo je 100% vaš tim i oni rade samo za vas koristeći vaše sisteme i dio su vaše organizacije.

CO-SHORING, NEARSHORING, OUTSOURCING

Moćni dodaci vaših internih timova. Dopunite svoje interno osoblje kvalifikovanim i iskusnim softverskim stručnjacima. Dodajte stručnost koja vam je potrebna, pokrenite potpuno novu uslugu ili jednostavno dodajte još pojedinaca u svoj tim.

Vaš tim za proširenje izvodit će tražene zadatke po nižoj cijeni, bez dodatnih troškova za vas. BitLab zapošljava, zapošljava i nadgleda osoblje koje je u potpunosti posvećeno radu za vas, kao dio vaše proizvodnje, upravljanja, obuke i svih ostalih procesa.

Jedina razlika je nova lokacija ureda: u drugoj zemlji. I sa znatno nižim troškovima.

ŠTA MI RADIMO

Vrhunska IT rješenja

BitLab je najbolji izbor za izgradnju vaše digitalne prisutnosti, počevši od izrade jednostavnih i kompleksnih web stranica, web trgovine, web aplikacija, hostinga, registracije domena, SSL sertifikata, internet marketinga, te SEO optimizacije.

  • Najnovije, savremene tehnologije
  • Sve IT usluge na jednom mjestu
  • Prilagođeni CMS - Sistem za upravljanje sadržajem
Više o nama
IMATE NOVI PROJEKAT NA UMU?

Razgovarajmo o IT rješenjima