logo
. . .

O NAMA

Pretvaramo ideje u stvarnost. Iza nas su godine iskustva, istraživanja i vrijednog rada i mnoštvo uspješno realizovanih projekata. Naš kreativni tim je razvio i razvija više korisnih i inovativnih projeakta. Među njima su i:

Organizujete naučne i stručne skupove, seminare, kongrese ili konferencije? Potreban vam je sajt i mobilna aplikacija sa podacima vašeg skupa? Želite da to bude brzo, efikasno i kvalitetno? Nudimo vam najkompletnije IT rješenje za organizaciju događaja.

server room

Potrebne su vam elektronske ankete, obrasci i testovi, a usput želite da brzo dobijete odgovore? Kontaktirajte nas, a mi ćemo vam ponuditi jednostavno i kvalitetno rješenje.

server room

Android aplikacija za lakše učenje i polaganje teorijskog dijela vozačkog ispita. Naučite osnovna saobraćajna pravila, propise i testirajte svoje znanje! Preuzmite i isprobajte besplatno. Za dalje korišćenje potrebn kupiti token.

server room

Aplikacija koja omogućava jednostavan i brz način prikupljanja svih narudžbi toplih obroka radnika firmi koje imaju sklopljen ugovor sa restoranom za isporuku hrane. Restoran ima mogućnost kreiranja menija, dodavanja neograničenog broja novih firmi/korisnika i planiranje isporuke.

server room

BitLab Online trgovina sa dostavom širom Bosne i Hercegovine. Brzo i jednostavno kupite artikle, a mi ćemo ih dostaviti na Vašu adresu.server room

Uz trud možeš da naučiš da programiraš, ali nije svejedno ko te programiranju uči. Naše nastavne programe su pisali inženjeri koji imaju zavidna praktična iskustva i tačno znaju čemu da te nauče.

server room

Proces realizacije projekta

Naši projekti širom svijeta

location map

Potpuna podrška 24/7 kojom su naši korisnici posebno zadovoljni.

Ukoliko imate problem ili potrebu koja ne spada u besplatnu podršku, možete računati na pomoć našeg stručnog osoblja.

server room