logo
. . .

TRANSFER VAŠEG DOMENA

Transfer domena je proces prenosa registrovanog naziva domena u nadležnost drugog provajdera kome će se u buduće plaćati domen. Da biste produženje registracije plaćali kod nas, možete i bez porudžbine hosting paketa poručiti samo transfer domena... Kontaktirajte nas.

domain registration

TRANSFER DOMENA

Ako već imate registrovan domen, kod nas možete izvršiti njegov transfer i preusmerenje.

Transfer domena je promjena registrara, odnosno firme koja za vas vrši registraciju i održavanje istog. Registrar po vašem zahtjevu vrši promjene na domenu kao što su njegovo preusmerenje, produžavanje, aktiviranje dodatnih usluga uz domen i slično. Ako već imate registrovan domen na nekom drugom mjestu, a zakupili ste neki od naših hosting paketa, preporučujemo vam da izvršite i transfer domena kako bi vam sve usluge bile na jednom mjestu.

U cijenu transfera ka nama za sve internacionalne domene je uračunata usluga podrške oko transfera kao i 1 godina produžetka registracije domena koja se računa od dana završetka transfera.

hosting
hosting

PREUSMERENJE ILI PRESELJENJE DOMENA

Ako već imate registrovan domen, kod nas možete izvršiti njegov transfer i preusmerenje.

Preusmerenje ili preseljenje domena podrazumeva promjenu DNS-ova domena u smislu usmjerenja na neki drugi hosting. Preusmerenje ne znači i transfer. Preusmerenje domena je besplatno, a vrši se isključivo po zahtjevu vlasnika domena. Ukoliko ste registrovali domen na nekom drugom mejstu, a zakupili hosting kod nas, neophodno je da se izvrši preusmerenje domena na naše DNS-ove kako bi se sajt video. Važno je da znate da je za završetak preusmerenja potrebno 24 do 48 nekada i više časova da bi ono kompletno bilo izvršeno.

Naši DNS-ovi su: ns1.bitlab.host - 136.243.201.114, ns2.bitlab.host - 78.47.62.214, ns3.bitlab.host - 46.105.30.76

Potpuna podrška 24/7 kojom su naši korisnici posebno zadovoljni.

Ukoliko imate problem ili potrebu koja ne spada u besplatnu podršku, možete računati na pomoć našeg stručnog osoblja.

server room