logo
. . .

Izaberite Web hosting po Vašoj mjeri

U skladu sa zahtjevima kreiramo specijalne pakete (npr. pakete koji uključuju hosting, domen i izradu sajta sa održavanjem, pakete sa neograničenim prostorom, sa velikim prostormo za e-poštu, Windows servere i sl.). Za uplate za duži period - popust od 5% po godini.

Start Standard Poslovni Profesional Ekstra

Uporedite pakete Izaberite svoj paket

4.75
KM/mjesečno
6.75
KM/mjesečno
9.75
KM/mjesečno
11.60
KM/mjesečno
19.60
KM/mjesečno
Kapacitet pun SSD 500 MB 1 GB 3 GB 5 GB 10 GB
Poštanski sandučići 200 MB 500 MB 1 GB 2 GB 5 GB

*Prikazane cijene su bez PDV-a

HOSTING USLUGE

Veb hosting je vrsta internet servisa koji omogućava da sajt stalno bude vidljiv na internetu. Svaki web sajt mora da ima veb hosting i domen. Usluga postavljanja web sajtovi na specijalne web servere koji su spojeni na internet linkove velike brzine svih 365 dana u godini i po 24 časa dnevno naziva se hosting.

Dugogodišnje iskustvo

Preko 13 godina iskustva u pružanju hosting usluga i kreiranju veb sajtova i aplikacija. Preko 1000 zadovoljnih klijenata.

Registracija domena

Za vaše potrebe vršimo registraciju domena po povoljnim cijenama koje Vi izaberete.

Nalozi za poštu

U sklopu hostinga nudimo naloge za e-poštu sa nazivom vašeg domena.

Vesplatna podrška

Besplatna podrška uključuje tiket sistem kao i besplatan transfer domena i migraciju sajta.

SVI PAKETI UKLJUČUJU

VIŠE DOMENA I PODDOMENA

Mogućnost aktiviranja više domena i poddomena za jedan sajt.

VAŠA E-POŠTA

Neograničen broj POP3, SMTP ili naloga za preusmjeravanje pošte. WEBMAIL: RoundCube. Autoresponderi, Forwarderi, Mailing liste. Nalozi za e-poštu uključuju osnovni nivo zaštite od SPAM-a (DNSRBL, GREYLIST..).

POPUSTI

Za uplate na duži period po svakoj godini popust od 5% po godini. Za specijalne pakete moguć je dogovor o načinu plaćanja.

99.9% uptime

Sa više lokacija centara podataka, optimalnim hlađenjem, generatorima za hitne slučajeve i nadzorom.

Solid State Drives (SSD)

With SSDs, your website, caching, and database queries are faster by our calculations.

Award-Winning Support

No question is too simple, or too complex for our team of experts. Synergistically synergize.

Potpuna podrška 24/7 kojom su naši korisnici posebno zadovoljni.

Ukoliko imate problem ili potrebu koja ne spada u besplatnu podršku, možete računati na pomoć našeg stručnog osoblja.

server room

Često postavljanja pitanja

Imam problem a vama nije radno vrijeme. Šta da radim?

Dva su rješenja – da sačekate do narednog dana ili da zakupite server i paket podrške kakav vam odgovara. Ukoliko je vaše poslovanje veoma povezano sa servisma koje vam obezbeđujemo i možete pretrpjeti velike finansijske gubitke zbog neblagovremenog odgovora ili interevencije, onda je definitivno potrebno da izvršite doplatu za posebnu podršku. U tom slučaju nas kontaktirajte da vas posavetujemo.

Mi imamo 24 časa podršku za servere. Ukoliko se desi neki problem sa serverom u bilo koje vrijeme, mi ćemo reagovati odmah. Na pitanja korisnika kroz tiket sistem odgovaramo radnim danima od 07 – 21 časova.

Ova situacija je vrlo ozbiljna.
Vi ste odgovorni za sav sadržaj vašeg sajta i za njegovu sigurnost. Ukoliko hakovanje vašeg naloga ugrožava sigurnost ostalih korisnika, moraćemo da vam suspendujemo nalog kako bi sprečili dalje pokušaje napadača. Ukoliko hakovanje naloga ne ugrožava server onda vas nećemo suspendovati.
Daćemo vam osnovne smernice šta se desilo, kako da se zaštitite i vratićemo vam sajt iz Backup-a.
Da li ćete vi očistiti moj sajt od ubačenog koda kada je hakovan?
Mi ćemo vam ponuditi vraćanje podataka iz najnovijeg bakap-a potpuno besplatno. Ukoliko je upad na nalog izvršen pre više nedelja i vi niste to primetili onda najnoviji bakup neće pomoći jer je sajt bakup-ovan sa malicioznim kodom, tada ćemo vam pronaći stariji bakup. Mi čuvamo 10 kopija vašeg sajta, za svaku nedelju po jedan. Usluga vraćanja starog bakap-a košta 70KM.
BitLab ulaže ogromno vrijeme i sredstva u sigurnost servera i bavimo se sigurnošću korisnika na sistemskom nivou, ali hosting kompanije ne mogu menjati kod na vašem sajtu. Ukoliko je kod loše napisan ili instalirate neki “šupalj” plugin otvarate vrata hakerima da možda upadnu na vaš sajt. Tada je potrebno da angažujete nekoga da vam sredi probleme na sajtu. Ukoliko ne znate kome da se obratite, javite nam se putem tiketa da bi vam dali savjet.

Profesionalno usvajanje standarda za klijente po ugledu na visokokvalitetne portale. Brzo prihvatanje B2C korisnika uz održive pogodnosti .

Stekli smo povjerеnje klijenata i stručnjaka iz industrije

Na jedinstven način izvršite prenamjenu strateških osnova djelovanja,unesite progresivne sadržaje. Naglasite prenos etičkih imperativa i zajednički stvorenih proizvoda.